Hvem er Hans?

Hans er ikke så lett å plassere i noen kjent kategori, han har en mangfoldig bakgrunn. Han spiller på mange strenger og har gjort mye annet enn å jobbe som psykolog.

Psykolog: Han er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og UC Berkeley. Som psykolog har han arbeidet med rusbehandling i Kirkes Bymisjon i Oslo, vært på traumeavdelingen på Modum Bad, jobbet med  barn og ungdom i Barne- og Ungdomspsykiatrien, og drevet privat praksis ved Heggeli Helhetsmedisin.

Funksjonell medisin: Hans har videreutdanning i funksjonell medisin i regi av IFM, og har startet opp og drevet Funksjonellmedisinsk Senter i Oslo i fem år.

Hypnose: Han har også videreutdanning i hypnose. I tillegg til å jobbe med hypnose på daglig basis har han også de siste årene undervist leger, psykologer, og tannleger i hypnose i regi av NFKEH.

Skipper: Han har kystskipper-papirer, Dekksoffiser klasse 5, og har jobbet som skipper på seilbåter av alle slag, alt fra vikingskip til moderne regattabåter.

Trebåtbygger: Han er har fagbrev som trebåtbygger, han har gått læretiden ved Hardanger Fartøyvernsenter, og har jobbet med bygging og restaurering av tradisjonelle båter og skip.

Massør: Hans har jobbet som medisinsk massør, hovedsakelig med muskel- og skjelettplager, og noe med idrett. Han har også jobbet mye med sammenhengen mellom kropp og sinn.