Testemonials

Hans har hjulpet meg med problemstillinger jeg har slitt med i åresvis. Han har lært meg å putte problemene tilbake der de kommer fra.  Og han har lært meg å se hvem jeg er uten dem. I denne separasjonen har vi jobbet med å skille mellom hva som er meg og hva som ikke er meg. Dette har løst oppi dype problemstillinger samt at jeg er blitt kvitt kroniske nakke og kjeve spenninger jeg har slitt med hele livet.
 
Hans er en utrolig dyktig og profesjonell terapeut. Han sitter inne med kunnskap som kan hjelpe med å transformere liv. Jeg anbefaler Hans på det sterkeste. Han viser deg en selvinnsikt som kan forandre livet ditt til det bedre.
 
Anniken 
 
 
 
 
 

Noen kursgivere er unike, som kan gjennom sin kunnskap, intuisjon og livsvisdom gi deg et indre fyrtårn som sender deg ut i verden med et barns nysgjerrighet, en ungdoms pågangsmot og en voksen persons erfaringer med i bagasjen, men samtidig forankrer deg inn i deg selv når du trenger et lys for å komme deg trygt hjem.  Psykolog Hans Dahlseng er en slik kursgiver.

Eliann